Paardekooper genomineerd voor beste advieskantoor

Paardekooper genomineerd voor beste advieskantoor

Delen

Geweldig nieuws! Ons kantoor is genomineerd voor de VVP Advies Awards. Uit ongeveer 6000 branchegenoten zijn recent 150 advieskantoren geselecteerd en Paardekooper Private Insurance is verkozen tot de top 3 in de categorie ‘niche’.

Een groot compliment voor het gehele team en onze loyale relaties. De VVP Advies Awards van VVP hét platform voor financieel adviseurs worden elk jaar gehouden om de meest excellente advieskantoren in Nederland te selecteren. Leuk dat ons kantoor is opgemerkt in de branche!

Binnenkort het vervolg: we gaan uiteraard strijden voor een Nr. 1 positie! Wordt vervolgd….

VVP Advies Award

De Advies Award is een verkiezing van het beste advieskantoor van Nederland. Het is een jaarlijkse prijs voor onafhankelijke financieel advieskantoren met dé A(dvies)-Factor. De prijs wordt georganiseerd door het onafhankelijk vakblad VVP. Excellente advieskantoren kunnen door ‘spotters’ genomineerd worden als meest klantgerichte advieskantoor in de categorieën Particulier Advies, Zakelijk Advies, Hypotheek Advies, Pensioen Advies, Digitale Innovatie en Nichemarkt. Daarnaast is er een speciale award in het leven geroepen voor de categorie Starters. Met behulp van maar liefst 32 spotters is de jury tot een top 3 per categorie gekomen. De jury bestaat uit zes deskundigen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben en de kwaliteit van de advieskantoren vakkundig toetsen. De landelijke Advies Award wordt uitgereikt tijdens de online finaleronde op 6 oktober 2022 in de professionele studio’s van First Impression in Tilburg. meer informatie over de Advies Award vindt u op www.adviesaward.nl.